9 Φεβ 2012

Αφιερωμένο εξαιρετικά: Για όλους αυτούς που σε εκνεύρισαν και σε πλήγωσαν σήμερα…


Μερικοί άνθρωποι συμπεριφέρονται άσχημα γιατί φοβούνται, είναι πληγωμένοι ή  λυπημένοι. Μήπως αυτό ισχύει και για τον εριστικό συνάδελφο ή την εγωίστρια αδερφή σου; Οι περισσότεροι άνθρωποι δε θέλουν να συμπεριφέρονται σαν ηλίθιοι. Στην πραγματικότητα, πιθανόν μισούν αυτή τη συμπεριφορά και μαζί και τον εαυτό τους. 

Δες την σπίθα καλοσύνης που κρύβει μέσα του ο αγενής γείτονας ή η οξύθυμη φίλη και τότε η συμπεριφορά τους θα σταματήσει να σ’ ενοχλεί και να σε πληγώνει. Θα απελευθερώσεις και τον εαυτό σου και εκείνους. Δοκίμασε να τους προσεγγίσεις με καλοσύνη και να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στον κόσμο τους. Αν νιώσουν πως το ενδιαφέρον σου είναι ειλικρινές, τότε πιθανόν να σου επιτρέψουν να δεις το υπέροχο άτομο που κρύβουν μέσα τους και που φοβούνται να το αποκαλύψουν. 
(Οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει κάποιος να ενδιαφέρεται γι’ αυτούς χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Μπορεί λοιπόν να ξαφνιαστούν από το ενδιαφέρον σου. Αν, όμως,  επιμείνεις, θα σε ευγνωμονούν που το τόλμησες!)
Έτσι, λοιπόν, για καθέναν που σε εκνευρίζει σήμερα, δοκίμασε να παραβλέψεις για λίγο τις πράξεις του και προσπάθησε να δεις την καλοσύνη που κρύβει μέσα του! Θα ξαφνιαστείς από αυτά που θα ανακαλύψεις!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More