31 Ιαν 2012

Η ζωή των ονείρων σου…


Έχεις ένα σωρό όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή σου κάποια στιγμή στο μέλλον: γεμάτη ευτυχία, πάθος, επιτυχία. Έχεις όνειρα για μέρη που επιθυμείς να ταξιδέψεις, για χόμπυ που θέλεις να ασχοληθείς, για ανθρώπους που θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους, για βιβλία που θέλεις να διαβάσεις. «Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τους», καθησυχάζεις τον εαυτό σου όταν τολμάει ολοένα και πιο σπάνια να σου τα υπενθυμίσει.

Είναι οι ρυθμοί της ζωής που σε κρατούν απασχολημένο με μικρότερους καθημερινούς στόχους; Είναι που πιστεύεις πως έχεις ακόμη άπλετο χρόνο μπροστά σου για να κάνεις όλα αυτά που επιθυμείς; (Άλλωστε, η αρρώστια και ο θάνατος είναι πάντα μόνο για τους άλλους, ποτέ για μας…). 
Στην πραγματικότητα, το μόνο που σε εμποδίζει να κυνηγήσεις τώρα τα όνειρά σου είναι ο φόβος. Τα μεταθέτεις συνέχεια στο μέλλον επειδή φοβάσαι μήπως αποτύχεις (ή μήπως φοβάσαι μήπως πετύχεις και μετά δε θα έχεις κάτι στο οποίο να ελπίζεις;!)
Ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου είναι πεπερασμένος, δεν είναι ατελείωτος. Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που ονειρεύεσαι σήμερα. Στα χέρια σου κρατάς τα κλειδιά του πεπρωμένου σου! Κάνε μια λίστα με τα όνειρά σου και ξεκίνα από σήμερα να σχεδιάζεις το πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Μην αφήνεις την ευτυχία, το πάθος, την επιτυχία που ονειρεύεσαι για το αύριο. Μπορούν να γίνουν δικά σου σήμερα!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More