21 Νοε 2011

Τόλμα να αφεθείς στο άγνωστο!

Όταν ήσουν παιδί υποδεχόσουν με μεγάλο  ενθουσιασμό  το άγνωστο, το καινούργιο, το διαφορετικό. Τώρα, όμως, μεγάλωσες, ωρίμασες, αποφεύγεις τέτοιου είδους πειραματισμούς. Προτιμάς να μένεις  στα ίδια και να διαλέγεις την ασφάλεια. Φοβάσαι αυτό που δεν γνωρίζεις, δε θέλεις να μπαίνεις σε περιπέτειες, δε θέλεις να παίρνεις ρίσκα.
Σου είναι πιο εύκολο να ακολουθείς την πεπατημένη από το να δοκιμάζεις έναν αλλιώτικο τρόπο -τον δικό σου τρόπο- να κάνεις τα πράγματα.
Μήπως ήρθε η ώρα να ανταλλάξεις τη μονοτονία της ασφάλειας με το αναπάντεχο του άγνωστου; Δοκίμασε να κάνεις καινούργιες συναναστροφές, να περιπλανηθείς σε άγνωστες περιοχές, να φορέσεις χρώματα που δε φορούσες, να κάνεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες με διαφορετικούς τρόπους, να ακολουθήσεις άλλον δρόμο για να πας στη δουλειά σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες που σου φαίνονταν εξωπραγματικές, να διακινδυνεύσεις στο άγνωστο. Θα εκπλαγείς ανακαλύπτοντας πόσο πιο αποδοτικοί, πιο εύκολοι, πιο οικονομικοί, πιο διασκεδαστικοί τρόποι υπάρχουν να κάνεις τα πράγματα από αυτούς που γνώριζες ως σήμερα. Όχι μόνο θα κάνεις τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα αλλά θα  αποκτήσεις και ευελιξία, μια ποιότητα που είναι πολύ χρήσιμη ιδιαίτερα στην εποχή μας με τις ταχύτατες και συνεχείς αλλαγές. Τόλμα να αφεθείς στο άγνωστο! 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More